Апартамент Оборище – идеалния център в София

19 Май, 2018
0 коментара

Апартамент Оборище за любителите на лукса. Навярно смятате, че в големите градове е пренаселено, имотите са малки, а условия за лукс трудно се намират. Това, обаче съвсем не е вярно, защото в София архитектурата и инфраструктурата са максимално балансирани. Освен центъра на бизнеса, търговията и управлението, столицата е и място помещаващо изключително много луксозни и съвременни сгради, които по нищо не отстъпват на лукса в големи градове, като Лондон, Париж и Ню Йорк например. Апартаментите предлагани от елитни брокерски компании в района на Оборище го доказват напълно. Тук гледката е съвършена, инфраструктурата модерна и балансирана, жилищните и зелените площи са в хармония, а нотката персонализация е налице.

Апартамент Оборище – идеалния център София с идеалното жилище

Реално погледнато луксозния имот си има редица характеристики, които го определят, като луксозен. Част от тях разбира се е луксозния екстериор и интериор на сградата и самият имот, но това не е всичко. Важна част от тези характеристики са самият град, неговата инфраструктура, динамика и възможност за развитие и работа. Какво по-добро място за живот от столицата, която все повече се разраства и населява? В София са концентрирани повече от 50% от бизнеса, елитното обучение, развитието на квалифицирани кадри и начина на живот е напълно модерен и съвременен. Именно тук е мястото за инвестиция в жилище и то не къде да е, а в района на Оборище.

Самият район включва в себе си значителна част от центъра. Тук ключовите локации, като булеварди и улици с голяма важност са налице. Динамиката и през нощта, и през деня е голяма, както и потока от хора, но въпреки това района си остава спокойно място за живот с много зелени площи. Ако търсите модерно и функционално жилище, на ключово място в България, то това е апартамент Оборище. Той е незаменима недвижима инвестиция и перфектното място за живот, за отдаване под наем или за бизнес. Гледката е точно към центъра на столицата, пътните артерии са перфектни, а културния и нощен живот на ниво. Просто перфектното разположение, перфектните луксозни апартаменти в модерни или старинни архитектурни сгради, с перфектната градска среда за живот. 

ЕТИКЕТИ

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар