Ново изтичане на звездни голи снимки в интернет!!

25 Септември, 2014
3 коментара

​Поредният грандиозен скандал, който разтърси Холивуд тази седмица, е изтичането на още интимни снимки на известни дами. 

След първата вълна на огромният лийк на голи снимки и еротични клипове на звезди, сега нови фотоси на други големи VIP персони са заляли интернет пространството. Изглежда, Част 2 на масовото споделяне на скандалните снимки на знаменистости е започнала с пълна сила и всеки търси начин да се добере до тях. 

Този път, обект на хакера са станали звезди като Rihanna, Ванеса Хъдженс, Аврил Лавин и Ким Кардашиян. Оказа се, че информацията за още налични голи фотоси на звезди, която излезе при първото изтичане на снимки, е напълно вярна. През уикенда новата колекция вече беше качена във сайтове като 4chan и Reddit.

Новите жертви на хакерската атака все още не са направили изявления и се опитват да избягват темата. Разследването все още не е открило виновника.

Image title

Коментари

Анонимен
#3 от Valerio
23 Май, 2015 | 16:59
Напиши отговор
Posts like this make the intrenet such a treasure trove http://vybumixpkz.com [url=http://tramulitkw.com]tramulitkw[/url] [link=http://ztfmownex.com]ztfmownex[/link]
Анонимен
#2 от Ayong
23 Май, 2015 | 10:26
Напиши отговор
Haha, shouldn't you be charging for that kind of knw?ledgeo!
Анонимен
#1 от Lettice
16 Май, 2015 | 08:43
Напиши отговор
At last, somenoe who knows where to find the beef
Добави коментар