Скарлет Йохансон роди момиченце!

08 Септември, 2014
5 коментара

В живота на звездната красавица Скарлет Йохансон и годеникът й Ромейн Дюриак вече има нов човек - първата им дъщеря!

Агента на г-ца Йохансон споделя пред медиите, че името на малката е Роуз, но се въздържа от повече коментари, като изрично заявява, че Скарлет и Ромейн искат да запазят поверително събитието им от медиите. 

Няма кой да ги обвини, нормално е да искат да се насладят на личното си щастие без намесата на жълтите таблоиди, докато преживяват прехода им в родителството, както и всички благословии и предизвикателства, които идват с него.

По-рано тази година, Скарлет сподели пред пресата, че е фокусирана върху семейството, и то е нейният приоритет: "Толкова е стресиращо да не можеш да прекарваш време със семейството си, защото си постоянно зает да преследваш опашката на собствения си успех." 

"Трябва да съществува свят, в който да мога да балансирам тези неща, да мога да изградя семейсто и все пак да правя по филм на година, или да работя сама, да разработвам неща, да играя в театъра. Искам да имам всичко... Егоистично. Знам, че с това трябва да се правят някой жертви. Знам, че това е битката на работещите майки и успешните кариери. Случва се."

Image title

Коментари

Анонимен
#5 от Stephanie
26 Май, 2015 | 03:46
Напиши отговор
I'm not easily imredsspe. . . but that's impressing me! :) http://rlralo.com [url=http://llfkda.com]llfkda[/url] [link=http://iouspip.com]iouspip[/link]
Анонимен
#4 от Darela
25 Май, 2015 | 03:15
Напиши отговор
Clear, intfemaoivr, simple. Could I send you some e-hugs?
Анонимен
#3 от Ailene
23 Май, 2015 | 08:31
Напиши отговор
I cannot tell a lie, that really heepld. http://rnhuliamj.com [url=http://ausmjj.com]ausmjj[/url] [link=http://kcgylep.com]kcgylep[/link]
Анонимен
#2 от Priynka
22 Май, 2015 | 21:55
Напиши отговор
Thanks for your thtgohus. It's helped me a lot.
Анонимен
#1 от Nunk
20 Май, 2015 | 06:02
Напиши отговор
You've really helped me unedastrnd the issues. Thanks.
Добави коментар