Как да изберете идеалният пръстен за вас

17 Юни, 2015
0 коментара

Избора на бижута може да се окаже наистина много труден, поради голямото им разнообразие на пазара. Има накити изработени от най-различни материали. Някои са с изчистен дизайн, а други може да са  инкрустирани с най-различни скъпоценни и полукъпоценни камъни. Но за да направите правилния избор на бижута, трябва да изберете най-подходящите  за Вас. Те трябва да отговарят на Вашия стил на обличане и да подчертаят Вашето излъчване.

 Безспорно един от най-желаните и предпочитани накити си остава пръстенът. Той е харесван както от жените, така и от мъжете. За повечето то тях пръстените носят много голяма сантиментална стойност, затова трябва да са  наистина идеални. При избора на пръстен трябва да гледате на него  както на една дреха. Тя би изглежда страхотно, ако е носена от модел с перфектни пропорции, но може да не стои също така  добре и на Вас. Най-важното, което трябва да имате  предвид са размера на ръцете и пръстите Ви. Ако имате големи ръце, трябва да се ориентиране към по-масивните пръстени. Също така пръстените може да са инкрустирани с най-различни големи камъни, които да придадат на пръстена още по-голяма елегантност. Не е желателно да избирате нежни пръстени с малки камъчета, тъй като всякакви пропорции биха се изгубили. Ако пък имате малки и слаби ръце, за предпочитане е да се спрете на фини и нежни пръстени, които  ще Ви стоят най-добре. В никакъв случай не избирайте големи и масивни пръстени, защото те ще подчертаят още повече слабите Ви ръце.

 Пръстените са красиви и нежни бижута.  Подбрани с усет и вкус, несъмнено ще добавят няколко звезди към външния Ви вид. Затова не се спирайте на първия пръстен, който Ви е харесал, а се опитайте да намерите идеалния за вас.

В Nex.bg ще намерите богата гама от пръстени, които ще украсят и прададът още по-голяма красота и женственост на вашите красиви ръце! 

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар