Какво е общото между Мадона и Нели Рангелова?

28 Юни, 2015
1 коментар

Звездата на родната естрада Нели Рангелова и Мадона имат две общи неща - те са на 56 години и поддържат кожата на лицата си по един начин - с кислородна мезотерапия.

Козметичната процедура е метод, при който се вкарва кислород под налягане в дълбоките слоеве на кожата. Така тя се обогатява с активни съставки, противодействащи на стареенето.

Не се използват игли, няма обождане по кожата и съответно няма възстановителен период. След поредната процедура просто ставаш и тръгваш разкрасен.

Използват се продукти, създадени на базата на нано технологии и 18 природни съставки, сред които са 95% чиста хиалуроновата киселина, алое вера и различни екстракти от растения и плодове.

Е, малката разлика между Мадона и Нели Рангелова е, че Кралицата на поп музиката има собствен апарат за кислородна терапия и личен дермотерапевт - Мишел Пек, която я следва на всякъде по света.

Нашата звезда се подлага на манипулацията в столична клиника преди всеки свой по-голям концерт, телевизионна изява или фотосесия./Lifestyle.bg


Коментари

Анонимен
#1 от Ivan
23 Септември, 2015 | 19:44
Напиши отговор
:)
Добави коментар