Защо той не иска да прави секс?

04 Юни, 2016
0 коментара

Ето 5 от най-разпространените причини, поради които мъжът не търси секс от вас, според woman.bg. 

Причина 1: Много работи 

Връщайки се от работа съпругът иска да яде, после ляга на дивана в ръка с дистанционното. Съпругата очаква секс, а той отговаря: „Секс? Какъв секс? Скъпа, много съм уморен. Нали сама каза, че трябва да бъда източник на доходи за семейството, по цял ден работя като вол, така че съжалявам.” Такива ситуации за съжаление се случват често. Но, ако работата на мъжа му отнема толкова енергия, че не може да обърне внимание на семейството си и да удовлетвори една единствена жена, то вариантите не са много. Да се научи да се отпуска и бързо да се възстановява или да смени работата си. Всичко това при условие, че иска да запази добрите отношения със съпругата си. Какво да прави жената? Постарайте се да намалите стреса в живота на съпруга си. Именно той се явява честа причина за хронична умора.Отделете време по няколко пъти в седмицата за релакс на мъжа като му правите отпускащ масаж. Той ще оцени вашите усилия и ще правите любов по-често. 

Причина 2: Намалено либидо 

Ако мъжът ви е на повече от 35 години, може би нежеланието му идва от възрастовите особености на организма. Нездравословния начин на живот често намалява либидото. Причината е липсата на редовни физически упражнения, постоянен стрес, лоши навици, както и голямо натоварване на бъбреците и черния дроб по време на празнични трапези, и в края на седмицата. Какво да прави жената? На първо място да вдъхнови мъжа към здравословен начин на живот. В края на краищата това е нужно не само за вас, но и също така и за него. На второ място се съобразявайте с половата конституция на вашия партньор. Сексолозите определят три типа либидо: Ако мъжът иска да се занимава със секс всеки ден и по повече от един път, тогава има силно либидо. Ако се задоволява с 3-4 пъти на седмица, той има средно либидо. Но ако му е достатъчен само един път в седмицата, тогава е слабо либидо. Как да се напасне либидото на двамата партньори? Ако съпругът ви не иска в дадения ден секс, помолете го да ви подари орален секс. По този начин ще получите удоволствие, а в процеса на интимност и той може да се присъедини към вас. Едно уточнение. Ако сте поискали съпругът ви да ви достави подобно удоволствие, то и вие трябва да му върнете жеста. В секса трябва да действа закона: Аз на тебе, ти на мене! 

Причина 3: Сексът се е превърнал в еднообразна рутина 

Всеки ден едно и също. Ако живеете по график и сексът също влиза във вашето разписание, това вече е лошо. Добрият секс е винаги светъл празник с честа смяна на действията и декорацията. Рутината и еднообразието убиват секса, изтриват всички перспективи, които той е способен да даде. Какво да прави жената? Всичко е в ръцете ви – променете себе си, дайте повод на съпруга си да се промени и вашият интимен живот непременно ще се промени. Върнете се в началото на връзката ви, опитайте се да мислите за секса до най-малкия детайл. Нека бъде кратък, но колоритен. Постепенното възвръщане на спомените, ще съживи малко чувствата ви и желанието за секс ще се появи. На човек е нужно да изпитва постоянно нови усещания и ако не ги намира в реалния живот, той трябва да търси помощни средства. Опитайте да правите секс под акомпанимента на порно филм.Това може да стане за вас чувствено и невероятно възбуждащо преживяване. 

Причина 4: Не харесва вашият външен вид 

Една трета от анкетираните мъже от сексолози заявили, че не искат да правят секс с партньорката си, защото не харесват нейният външен вид. Какво да прави жената? На първо място да обича себе си! Грижете се за себе си, обръщайте внимание на всяка подробност във външния си вид. Стремете се да изглеждате привлекателна не само за него, но и за всички останали. Поддържайте кожата си, косата си, правете упражнения, обличайте хубави дрехи. Почувствайте се като истинска жена. Има жени, които не поддържат външната си хигиена, не използват дезодорант и излъчват неприятна миризма на вкиснато. Няма такъв мъж, който да иска да се доближи до такава жена. И да е имал намерение за секс, всякакво желание ще умре в него. 

Причина 5: Има друга жена на хоризонта 

Тук положението е доста по-сериозно и в някои случаи не може много да се направи. Ако искате да си върнете мъжа, тогава станете по-внимателна във всичко. Не започвайте да се карате, да го нападате и да обиждате другата жена в живота на половинката си. Колкото по се гневите, толкова повече го тласкате към нейните обятия, където намира покой и удоволствие, а при вас само кавги и упреци. Обърнете още по-голямо внимание на външния си вид. Ненатрапчиво се опитайте да го накарате да ревнува. Помолете приятелка да ви изпраща често смс-и и се дръпвайте настрана, за да го „прочетете”, придавайте си щастлив вид, пратете си цветя до себе си по куриер като може да прибавите и картичка с нежно послание. В някои случаи няма да подейства, но в повечето ще подейства.

ЕТИКЕТИ мъже секс

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар