Доктори запазват черепа на жена в корема й!!

02 Октомври, 2014
6 коментара

Ще ви разкажем вдъхновяваща история, която обаче не е за гнусливите или хората със слаби сърца!​Майка на три деца се събужда от мозъчна операция, за да открие, че една четвърт от главата й липсва и е запазена в корема й. 

Бившата кралица на красотата Джейми Хилтън е преживяла животоспасяваща операция. Ако нямаше снимки, никога нямаше да повярвате на невероятната и необикновена история на жената. 

Doctors stored woman’s skull in her belly after live-saving brain surgery

Тя е прекарала 42 дни след сериозна мозъчна операция, като част от черепната й кутия е била запазена в стомаха й. 

В момента красавицата е отново вкъщи след като хирурзите успешно върнаха черепа обратно на главата й. "Сърцето ми ще експлоадира от благодарност", пише тя в блога си, "Перфектен ли е животът ми? Не. Но днес СЪМ ЖИВА!"

Сблъсъкът на 36-годишната Джейми със смъртта се случва, когато тя се спъва и удря главата си по време на риболовна ваканция със съпруга си Ник, в Айдахо през юни. 

Woman's skull stored in stomach

Тя е била приета в безсъзнание в болница в град Бойзи, където лекарите откриват, че мозъкът й се е подул. Хирурзите премахват част от черепа на г-жа Хилтън и го поставят в стомаха й, за да продължи да функционира и да остане стерилен. Самото премахване на част от черепната кутия е било решено за да не се получат усложнения с подутия мозък.

Когато се събужда, Джейми открива подутина в корема си и че липсва голяма част от главата й. Тя качва снимките след операцията в свой собствен блог на име ‘Miracles… believe in them’.

Woman's skull stored in stomach

Черепът й е бил върнат отново на мястото си миналия месец. "Операцията мина толкова добре, колкото очаквах! Черепът е отново на главата ми... наистина е странно да го кажа. За сега, единствените възможни проблеми са инфекция или тялото да отхвърли черепа обратно в главата ми." 

От както се възтановява, тя се е завърнала да работи в семейния бизнес със таксита, докато се опитва да покрие шестцифрената си медицинска сметка за операциите.

Невероятна история, нали? 

Коментари

Анонимен
#6 от Edisyah
23 Май, 2015 | 16:44
Напиши отговор
Plsnieag to find someone who can think like that http://rqzeenlmb.com [url=http://dtkjdcrtmh.com]dtkjdcrtmh[/url] [link=http://pmhkhzzq.com]pmhkhzzq[/link]
Анонимен
#5 от Timmy
23 Май, 2015 | 10:12
Напиши отговор
That hits the target percyftle. Thanks!
Анонимен
#4 от Alex
23 Май, 2015 | 03:17
Напиши отговор
That saves me. Thanks for being so seslbine! http://kpomzd.com [url=http://imawzfxurm.com]imawzfxurm[/url] [link=http://tqoqsh.com]tqoqsh[/link]
Анонимен
#3 от Monica
19 Май, 2015 | 15:03
Напиши отговор
That kind of thikning shows you're on top of your game
Анонимен
#2 от Jin
14 Май, 2015 | 11:43
Напиши отговор
I'm quite pleased with the inmoifatron in this one. TY!
Анонимен
#1 от Jean
14 Май, 2015 | 06:34
Напиши отговор
I'm out of league here. Too much brain power on dipysal!
Добави коментар