Историята на 'Силиконовите близначки' ще ви остави с отворена уста!

25 Септември, 2014
0 коментара

Ще ви разкажем една история от истинския живот, която ще бъде малко стряскаща за средностатистическия човек, но най-фрапиращото е, че е напълно реална. Това е историята на 'Силиконовите близначки', които споделят абсолютно всичко. 

Еднояйчните близначки Луси и Ана Дечинк са известни като 'Силиконовите близначки'. Те винаги са изглеждали еднакво и са неразделни още от раждането им. При тях думата "идентичност" се изчерпва до това да бъдат винаги еднакви спрямо една друга. Като възрастни, Луси и Ана са си направили пластични операции на стойност 200,000 $.

Image title

Анна (в ляво) и Луси (в дясно) са на 4 години на долната снимка, заедно с баща им Луиджи и майка им Жана. Живели са в Пърт, Австралия, целия си живот! 

Image title

Снимани на 12 годишна възраст (на долната снимка), момичетата много рядко са виждани разделени. Посещавали са еднакви начални, основни и средни училища преди да започнат курс за красота в колежа, отново заедно. 

Image title 

Те имат безкрайна колекция от еднакви дрехи. Интересното е, че твърдят, че никога не носят един и същ тоалет два пъти и когато излизат всичко трябва да е ново. Когато пазаруват за дрехи, и двете знаят точно какво ще хареса другата. Ето как са изглеждали момичетата преди да започнат да се подлагат на множество процедури по 'разкрасяване' и да си сложат силикон в устните, гърдите:

Image title

Близначките работят на едно и също място, имат еднакви коли, подлагали са се на едни и същи козметични процедури и операции И дори се срещат с един и същи мъж. Гаджето им се казва Бен Бирн и е механик. Триото твърди, че връзката им не е странна според тях, нито мислят че е проблем да споделят едно и също легло. 

Image title

Те искат всичко да е по равно. Техният партньор в живота, Бен, споделя че това е първият път в живота му, когато има две приятелки по едно и също време и му е трудно защото и двете искат неговата любов да е по равно между двете, както е с всичко останало.

Image title

Дори когато се гримират, момичетата го правят заедно и по един и същ начин, и се гордеят с това. Те поддържат еднакви диети и тренировки, за да поддържат вида си и еднаквостта си, защото според тях това да са еднакви ги прави уникални. 

Image title

В днешни дни, Анна и Луси са на на 28 години и живеят с майка си, като прекарват всеки момент заедно. Въпреки че си признават, че понякога спорят и не се разбират, те твърдят, че връзката им е станала още по-силна с времето и никога няма да се разделят. Когато някой се опитва да предупреди момичетата, че екстремната им близост може да доведе до сериозни проблеми в бъдещето, особено ако едната реши да се омъжи и да се изнесе, близначките остават невъзмутими. 

Image title

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар