Любовната история на териер и ротвайлер...

30 Септември, 2014
0 коментара

Уестхайланд бял териер на име Джоуи се влюбил в ротвайлер и решил, че това е дамата на живота му и бъдеща майка на кученцата му. Тази комбинация за размножаване е една от най-странните и необикновени, които любителите на кучетата са виждали, главно заради различията в големината между териер и ротвайлер, която е доста голяма. 

Image title

В случай че се чудите какво е името на кученцата от смесицата на уестхайланд териер и ротвайлер, те се наричат Утис (Wotties).

Image title

Можете да видите, че малките сладури изглежда са взели мустачките и ушите на бащата, а оцветяването им и евентуалният размер най-вероятно ще е като на майката ротвайлер.

Image title

Кученцата,  обичат и си търсят човешко внимание, каквито са и характеристиките на техните родители. Докато ротвайлерите много често са познати с честите си агресивни изблици, обикновено те са заради безкрайната си лоялност към своя собственик.

Image title

Бъдещето на малките е неясно, защото почти всички, които са попадали на необикновената двойка, никога не са виждали толкова рядка комбинация от партньори. Никой не знае колко големи ще порастнат кученцата, включително и собствениците. 

Image title

Вижте този териер, толкова малък и невинен, трудно е да си представим как такова миниатюрно животинче е усмирило толкова по-голям и силен ротвайлер.

Image title

Ротвайлерите са били лицето на битките с кучета с години, и може би тази необичайна двойка е доказателство към критиците, че ротвайлерите са много по-грижовни, отколкото се смята. 

Image title

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар