Масово лъсват голи снимки на модели и актриси! Кой е мистериозният хакер?

02 Септември, 2014
0 коментара

Стотици известни звездни дами са попаднали под радара на неизвестен хакер, който колекционира и разпространява личните им интимни снимки в интернет. Несъмнено е, че хакерът, който тормози масово красавиците е един и същ човек, или поне една и съща група от хора. 

Не е тайна, че известните личности обичат да си правят секси селфита, както всички останали, но за съжаление неприкосовеността на личния им живот е нарушена и в момента се наблюдава огромно изтичане на голи звездни снимки. Месец септември започва доста грубо и неловко за знаменитостите от женски пол.

Анонимният хакер качва компроментиращите снимки в онлайн бюлетин борд 4chan след пробив в услугата за съхранение на Apple iCloud. 4chan твърди, че има голи снимки на Кирстен Дънст, Виктория Джъстис, Дженифър Лорънс, Риана, Хоуп Соло, Аврил Лавин, Кейт Ъптън, Маккийла Марони, Мери Елизабет Уинстед и други.

Image title

Някои звездни дами вече направиха изявление по темата...

Агентът на Дженифър Лорънс заявява: "Осъществен е контакт с компетентните органи и ще се преследва наказателно всеки, който публикува откраднатите снимки на Дженифър Лорънс."

Image title

Виктория Джъстис твърди, че снимките са преправени и това не е тя, и реши да се обърне директно към хората чрез twitter: "Тези т.нар. голи мои снимки са ФАЛШИФИЦИРАНИ, хора."

Image title

Кейт Ъптън е съсипана след изтичането на личните й снимки както майка я е родила. Адвокатът на красавицата казва: "Това очевидно е скандално нарушение на неприкосновеността на личния живот нашия клиент Кейт Ъптън. Имаме намерение да държим отговорен всеки, който разпространява или дублира тези незаконно получени изображения."

Image title

Мери Елизабет Уинстед заядливо се обръща към хакерите и хората, които са видяли снимките й: "За тези, които гледат снимките, които направих преди години със съпруга си в собствения ни дом, надявам се да се чувствате страхотно със себе си. Знаейки, че тези снимки бяха изтрити отдавна, мога само да си представя страховитите ви усилия да се доберете до тях. Съчувствам на всички, които са били хакнати."

Image title

Олимпийската гимнастичка Маккийла Марони споделя: "Фалшивите мои снимки са откачени!! Опитвах се да бъда над всичко и да не отделям на 'създателя' време от деня си.. НО.. вие, сър, имате нужда от Христос."

Image title

Все още не е ясно кой и как се е добрал до личните снимки на звездните дами...

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар