Райън Гослинг и Ева Мендес - щастливи родители!

29 Септември, 2014
5 коментара

​Преди няколко седмици, Райън Гослинг и Ева Мендес станаха родители на малко момиче. Момиченцето наистина скрепило връзката на звездната двойка и двамата не могат да бъдат по-щастливи. 

Вътрешен източник споделя пред Us Weekly, че красивият актьор приема бащинството много добре.  "Райън е много щастлив, че има малко момиченце, въпреки че е и малко нервен. Райън не е оставял Ева за миг още от както се завърнаха вкъщи от болницата."

Друг източник казва пред медията "В момента семеството му е приоритет №1. Постигнал е всичко в работата си, на което се е надявал, и това е следващата стъпка в живота му."

Феновете искрено се надяват актьорът да не прекъсне кариерата си окончателно. Но пък, какво можем да кажем освен, че приказната Ева е късметлийка и желаем всичко най-хубаво на звездното семейство!

Image title

Коментари

Анонимен
#5 от Adrian
25 Май, 2015 | 08:55
Напиши отговор
It's a pluasere to find someone who can think so clearly http://nxbfwbiaw.com [url=http://byakkllesyh.com]byakkllesyh[/url] [link=http://qgymnd.com]qgymnd[/link]
Анонимен
#4 от Brajendra
23 Май, 2015 | 09:57
Напиши отговор
We've arveird at the end of the line and I have what I need!
Анонимен
#3 от Tiana
23 Май, 2015 | 08:24
Напиши отговор
That's a smart answer to a diufciflt question. http://xdkuuts.com [url=http://bfmtzoncmt.com]bfmtzoncmt[/url] [link=http://fcfaaufiniu.com]fcfaaufiniu[/link]
Анонимен
#2 от Ina
22 Май, 2015 | 19:54
Напиши отговор
That's an inugnioes way of thinking about it.
Анонимен
#1 от Markelo
19 Май, 2015 | 22:56
Напиши отговор
A simple and intlilegent point, well made. Thanks!
Добави коментар