Те съществуват

26 Април, 2015
0 коментара
Не, няма нищо общо с извънземните.
Няма да ги видите в дискотеките или претъпканите МОЛ-ове. Те излизат рядко от вкъщи, защото от една страна се страхуват и/или срамуват от хората. Неприятно им е когато някой мине покрай тях и търси първото срещнато дърво за да чукне на него. Трудно им е да се предвижват свободно из града, защото в повечето места има твърде много стълби, или тротоарите не са скосени. Някои от тях ходят със слънчеви очила и бял бастун. Със сигурност няма да Ви поздравят, дори и да сте най – добрите приятели. Може би ще си помислите „Този/Тази защо се прави, че не ме познава” Напротив познава Ви, проблема е, че не ви вижда. Нужно е просто да го/я потупате по рамото и да му кажеш кой си.
Не им помагайте, ако не са Ви помолили за това. Това може повече да ги обърка.
Те си имат точно определен маршрут и най-малкото отклонение от него може да предизвика объркване. Примерно ако сте помогнали на някой да пресече улицата, но по някаква причина сте го направили не на пешеходната пътека, а 2- 3 метра в страни, Те са способни така да Ви нагрубят, че да съжалите, че сте помогнали. Това е така, защото Те вече са си загубили „водещата линия” и вече не знаят къде се намират.
Те се срещат и с друг проблем в големите градове. В градският транспорт, те броят спирките и знаят точно къде да слязат. А как се броят спирки? Много просто… броят отварянето на вратите. Ако на някоя спирка няма пътници… какво става? Вратите не се отварят, и така броенето става грешно. Ето някои от основните им проблеми.
ЕТИКЕТИ

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар