4 зодии обречени на щастие и пари през 2022 година

31 Октомври, 2021
0 коментара


​Астролога Светлана Драган е една от най-добрите в професията си. Нейните прогнози винаги са много тачени заради голямата им точност. 

Към днешна дата тя е готова с част от прогнозата си за 2022 година. Драган разкрива кои зодии ще са обречени на успех през следващите 365 дни. Според нея те просто ще са като омагьосани и всичко ще им се получава.

Астроложката посочва и какво може да спъне всяка една от тези зодии по пътя към успеха.

Необузданите и страстни Овни имат всички шансове да изживеят 2022 г. като приказка. Те ще имат късмет в професионален план, отваряйки нови хоризонти. Най-предприемчивите и креативни ще се сблъскат със значително увеличение на заплатата.

Положителни промени ще настъпят и в отношенията с близки, с които са възможни уникални пътувания. Звездите предупреждават, че Овните няма да се радват на всички предимства и благинки, ако не започнат да се вслушват в другите.

За да е щастлив през 2022 година Телецът трябва само да продължи напред. Тогава годината ще донесе много приятни промени. Представителите на този знак най-накрая ще могат да прекратят отношения, които не им носят радост и да сменят професията с някоя по-успешна.

Възможни са големи сделки, които трябва да бъдат внимателно обмислени, за да бъдат успешни. Също така звездите съветват Телците да не се страхуват да рискуват. 

За Раците следващата година обещава много ярки емоции, впечатления и промени. Новите запознанства ще се превърнат в добри възможности. А романите ще ви помогнат да разберете себе си, дори и да се окажат мимолетни.

Звездите предупреждават, че не трябва да поемате отговорности, ако имате съмнения, че няма да можете да се справите или да издържите на думата си. Важно е да се поддържате в добра форма. 
Везните през 2022 година не трябва да се отпускат, а това е им се отплати с много положителни емоции и метаморфози. Представителите на този знак ще могат да се преместят в нов дом, да сменят професията и да създадат много полезни контакти, които ще повлияят на кариерата им.

В същото време най-голям късмет ще имат Везните, които са отворени към нови неща, активни са и гледат творчески на света. /jenata.blitz.bg

ЕТИКЕТИ Зодии

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар