Как свалих зимно време 25 кг.!

26 Март, 2020
0 коментара


Реших да ви споделя какво ми се случи тази зима, а именно: как свалих доста килограми за няколко месеца.

Предварително като информация мога да кажа, че бях стигнал 110 кг. Мъж на 37г съм от голям град в България. В следствие на подигравки от колеги и приятели си казах- защо не мога да изглеждам по-добре? Отделно моята приятелка ми правеше намеци отвреме навреме за визията ми което съответно ме подтискаше сериозно.  В интимен план също имаше отрицателни неща, защото всичките тези килограми се отразяват малко или много - мъжа не може да е ефективен на 100% колкото и смешно да звучи!

Започнах всеки ден да вкарвам в менюто си - САЛАТИ основно. Салатата бе от айсберг, бейби рукола и спанак, чери домати, краставица, крутони и кисело мляко. В различни дни айсберг салатата я замених с маруля за разнообразие. Започнах основно това всеки ден да ям- да не е лесно, но е пък вкусно и оставам сит. Спрях сладкото, безалкохолното, солта....Един път в седмицата си позволявах и все пак малко месо да опитам , защото и организма си го иска - пилешки гърди консумирах. Бяха приготвени съвсем обикновено, без сосове и т.н. - неща ,които веднага ще се отразят на салатената диета. На работа всеки ден си приготвят количество салата съответно която консумирах наобед. Не си позволявах да си поръчвам ястия , които колегите си взимаха- причината е ясна. Честно казано първите дни е най зле докато още организма се бори с всичко това, но след първата седмица всичко си идва на мястото.

Ефекта от всичко това бе за 3 месеца 25 кг надолу. Вече съм 85кг и никой не може да се подиграва за радост! Тръгнах по улиците и се чувствах наистина горд със себе си и добре за самия себе си. Не ми тежеше вече нищо- не се и задъхвах.

Ходейки на работа вече ме гледаха с друго око колегите. Приятелите също.

Пробвайте го и вие. При мен проработи- верно с доста усилия и лишения откъм храни. Препоръчах го на доста мои познати  и приятели - някой решиха да почнат- други не посмяха ,защото човек трябва да има стимул и сериозност да го прави. Без тези неща няма как просто да се получи.

Пожелавам успех на хората , които прочетат и решат да пробват тази моя диета!

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар