Кои са първите неща, които мъжете забелязват у жените!

15 Септември, 2014
0 коментара


Не е лесно да се разбере за какво мисли един мъж, но е лесно да се открие какво забелязва първо в една жена. 

Мъжете са много визуално-повлияни същества и могат да забележат дори най-малките детайли във външния вид на жените, които да окажат влияние на преценката им. 

1. Усмивката

Image title

Красивата усмивка е едно от нещата, които мъжете забелязват първо у жените. Не е очудващо, имайки в предвид че всички харесват усмихнати хора. Когато мъж срещне жена, той неминуемо забелязва нейната приятна естествена усмивка. За това, дами, усмихвайте се по-често, никога не знаете кой може да се влюби във вас.

2. Очите

Image title

Другото нещо, което мъжете забелязват веднага в жените са очите й. Няма нищо по-изпепеляващо от един страстен поглед. Най-вероятно сте чували, че очите са прозорец към душата. Те могат да кажат много за човека. Флиртът с очи е много разпространен. Въртенето на очите и избягването на погледите, когато жената се притеснява или засрамява, или продължителното взиране, когато наистина харесва някого...

3. Косата

Image title

Разбира се, че мъжете забелязват красивите коси. Въпреки че рядко разбират от всички козметични процедури като маски за коса, изправяне с сешоар или преса, къдрене с ролки, маша или друг уред, използването на лакове за коса, стилизанти, гелове, пяна, кристали, както и защо се слага и балсам, а не само шампоан, и т.н., мъжете винаги остават очаровани от прелестните коси и обичат хубавия аромат на чиста, здрава и красива коса. Ако косата ви цъфти, мили дами, подстригвайте я редовно. Ако пък се боядисвате, никога не си позволявайте да имате фрапираща разлика в корените. 

4. Тялото

Image title

Теглото и телосложението са едно от онези неща, които мъжете забелязват, независимо дали на нежния пол им харесва или не. Мили дами, никой не е казал, че ще бъдете 'осъдени' според външния си вид, но нека бъдем честни, никой няма да се влюби в характера ви от пръв поглед, за тези по-дълбоки опознавания се изисква време. Може да звучи повърхностно, но всъщност има смисъл. Не го приемайте прекалено лично, все пак, тялото не е фактор, когато някой харесва характера ви. А ако някога някой мъж не харесва теглото и начина по който изглеждате, той не заслужава да си губите времето с него.

5. Гърдите

Image title

Противно на един от класическите флирт 'митове', повечето пъти гърдите съвсем не са първото нещо, което мъжете забелязват в жените. Те не са толкова повърхностни. Множество проучвания и изследвания са показали, че мъжете забелязват гърдите на една жена едва след нейната усмивка и очите й. Разбира се, винаги има и изключения, и всяка дама може да попадне на един специфичен тип мъж, описван още от жените с епитети като 'прасе', 'свиня', 'коч' и други чифтокопитни бозайници. Този тип мъже са вулгарни, груби и напълно отвратителни за по-милите момичета. Те най-нахално ще се взират в гърдите ви, ще ги обсъждат без срам и ще ви подсвирнат, когато минете покрай тях.

6. Гримът

Image title

Мъжете винаги ще забележат точно колко е 'фалшива' жената срещу тях. Ако има удължители за коса, изкуствени мигли и нокти, това определено няма да остане незабелязано и дори понякога може да е малко дразнещо. Докато някои мъже нямат проблем с многото грим, други предпочитат естествената красота. Един съвет към дамите: винаги е лошо, когато прекалявате с гримовете, опитайте се да балансирате или да носите лек грим, а ако се харесвате без намесата на козметика - още по-добре. 

7. Крака

Image title

Едва ли сте изненадани. Повечето мъже обичат дълги крака и красиви крака, и това е още едно нещо, което им прави впечатление. Добре поддържаните и гладки женски крака са като магнит за мъжкия поглед. Ако сте жена с къси крака, не се тревожете, има много други качества, които значат повече за мъжете от перфектните издължени крака!

8. Кожа

Image title

Мъжете обичат жени с красива, здрава и чиста кожа. Поддържаният вид на лицето винаги прави впечатление, особено когато върху красивата кожа няма пласт фон-дьо-тен или пудра. Към жените: При кожни проблеми, най-добре посетете дерматолог и започнете лечение, за да засияете в пълния си блясък!

9. Стил на обличане

Image title

Може да звучи невероятно, имайки в предвид, че мъжете рядко разбират от дамска мода и стил, но повечето мъже веднага забелязват начина ви на обличане. Скорошно изследване е открило, че много мъже предпочитат елегантно и стилно облечените жени пред по-свободмислено и ежедневно обличащите се, и не се интересуват по-сериозно от жени, които показват прекалено много плът. За това, дами, опитвайте се да се обличате хубаво и класно. Не забравяйте, че стилът ви на обличане казва много за вас. 

10. Дупето

Image title

Абсолютно всеки мъж ще огледа нечие женско дупе, когато му се отдаде възможност. Дори най-добрите ви приятели го правят, дами. Просто чакат подходящия момент, когато сте с гръб или си тръгвате, и дори когато ви отварят вратата или се качват по стълбите зад вас. На някои жени това може да не им харесва, но е факт. Средностатистически погледнато едно женско дупе е оглеждано по около 50 пъти на ден.

Image title

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар