Мъжете, с които почти всяка жена се е срещала

01 Октомври, 2014
0 коментара


​Преди да открият Единствения, повечето жени са натрупали горчив опит с мъжете. Търсенето и откриването на подходящия партньор не е лесна работа. Но в живота на дамите е имало поне няколко от тези типове гаджета. Ако ли не, може би жената просто е късметлийка.

1. Сексапилният 

Той е мега атрактивен. Жените обръщат главите си след него, когато отидете някъде. Това повдига самочувствието на жената, която излиза с него, но може да има и лоша страна. Винаги ще се чува от някъде какво прави той с такава жена, и наистина на никоя дама няма да й стане приятно и да се почувства особено секси. Понякога цялото това внимание към половинката може да бъде прекалено дразнещо и да доведе до съмнения без основателни причини. 
Image title

2. Модният

Знае всичко, което е модерно този сезон и винаги се облича стилно. Да бъдем честни, мили дами, малко е уморително да се срещаш с него, защото трябва да си купуваш цял нов гардероб и да преосмислиш своя музикален вкус.

Image title

3. Амбициозният

Майка й го обожава! Той има стабилна работа и се стреми да достигне върха на своята кариера възможно най-скоро, като професията му стои на първо място. Прителката му рядко ще го вижда, защото е тварде зает да преследва мечтите си. 

Image title

4. Брилянтният

Той чете по три книги на ден и все още има време да изгледа и да анализира последният инди филм. Той е страхотен в това, което върши и на работното място, но в свободното  си време се отдава единствено на спокойствието и високоинтелектуалните занимания. Повечето жени искат страст и действие, нещо, което по-трудно ще получат при Брилянтният. 

Image title

5. Този, който винаги я е харесвал

Това е мъжа, който си е падал по момичето още от детството. Винаги са били приятели и един ден просто дамата е решила да му даде шанс, защото "той е добро момче" и я обича. След време обаче се оказва, че във връзките трябва да има взаимност и за да проработят е нужно и двете страни да изпитват чувства един към друг. 

Image title

6. Този, който тя винаги е харесвала

Още от преди много години тя е била хлътнала по него. Тайно е мечтала някой ден да бъдат заедно и да заживеят щастливо. Идеалният образ за живота им в ума на жената обаче, се оказва нищо повече от просто илюзия. Той изобщо не е същия, като в мечтите й, и тя вероятно е много разочарована. Така де, нещата просто не се получават.
Image title

7. Перфектният на теория

Майката обожава и този. Ходил е в страхотно училище, има високоплатена успешна работа, изглежда добре и е атлетичен. На пръв поглед - идеален. Всички го хвалят и прехвалват, мъж на женските мечти. Обаче и той има своите лоши страни на характера, и прави неща, които не се харесват на половинката му. И все пак, кой ще повярва на нея, само вижте резюмето му!

Image title

8. Музикантът

Той изглежда страхотен, особено когато посвещава песен на любимата си. Но изглежда не толкова страхотен, когато тя осъзнае, че той иска цял живот да свири с ученическата си рок банда в гаража на приятеля си. Също така, със сигурност има и други песни от репертоара, които са посветени на други жени и той все още ги свири на концерти в местните барове. Той най-вероятно тайно ще бъде щастлив ако остане сам, защото ще го вдъхновите да напише балада за раздяла.

Image title9. Артистичният

Вечно зает с проектите си. Идеите му идват постоянно и са най-разнообразни. Никога няма да останете на първо място, мили дами, защото за артистичния човек най-важното е да изразява себе си чрез изкуство, независимо дали става въпрос за фотография, рисуване или крафтинг. Обикновено тези връзки приключват бързо, защото артистичните хора са по-затворени в себе си и имат нужда от прекалено много свобода за да творят.
Image title

10. Приятелят

Бил е много близък приятел, или дори най-близкия, нещата са се получили бавно, защото едната страна вероятно е била в т.нар. френдзона. В крайна сметка нещата е трябвало да си останат чисто приятелски, защото след раздялата повече не са излизали заедно.
Image title

11. Парти животното 

Можете да го срещнете на всякакви партита, всеки ден. Когато започне да се среща с някого, приятелката му обикновено се чувства задължена да обикаля с него всяко парти в околността и не само. Алкохолизирането също е голям проблем, защото парти животното не остава без питие. Това не се харесва на повечето дами и води до съмнения в решенията, които той може да взима в нетрезво състояние.

Image title

12. Свалячът

Най-лошия тип мъж, на който една жена може да попадне. Но попадне ли започват залъгванията, че "той ще се промени". Никой не казва, че промяна не е възможна, просто рядко се случва. Флиртът е в кръвта му и понякога, когато просто се опитва да общува нормално, не осъзнава че прави намеци на жената срещу него. Той постоянно е навън с приятелите си и има отчаяна нужда от лична свобода, за това дори през ум не трябва да минава на приятелката му, че може да го разпитва какво е правил днес. 

Image title

13. Социалният

Има постоянна нужда да излиза и да общува, никой не може да го спре да се запознава с нови хора и да ги добавя в социалните мрежи. Този тип мъж събира по 1000 харесвания на всяка снимка и почти е достигнал лимита на приятели във Фейсбук и абсолютно всички го обожават, защото е "много забавен". Винаги ще се чувствате непълноценна покрай този човек, драги жени. За него социалния му статус е на първо място. 

Image title

14. Геймърът

Той е обсебен от компютърните игри. Ако излезе навън с приятелката си, след 30 минути ще замрънка да се прибират, защото няма търпение да се прибере и да "поцъка" последната игра, която си е инсталирал. 

Image title

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар