Най-лошите и неромантични подаръци за жена!

11 Септември, 2014
0 коментара


Жените обожават подаръците. Не е тайна, че всеки път когато наближи празник, дамите очакват от половинките си нещо специално. Избирането на подаръци не е лесна работа, но трябва да бъде свършена. Все пак кой не иска да си направи половинката си щастлива?

Дрехи

Дрехите определено не са романтични. Освен ако не сте сигурен в размера и предпочитанията на дамата, зачеркнете всякакъв вид дрехи от списъците с възможни подаръци. Ако не го направите рискувате да купите нещо което тя, може би, няма да хареса или няма да й стане. Мислите ли, че ще успеете да намерите точния размер? Късмет! Жените са независими натури що се отнася до стил, те обичат да имат избора да решават как да изглеждат и да се обличат. Съответно, предпочитат сами да купуват дрехите си. 

Изключения: Съществува и друг вариант, да закупите дреха, която сте сигурни, че тя иска. Все пак, внимавайте, много често се случва жените да се захласнат по дрехите изложени на секциите и манекените, но когато ги премерят не им харесва как им стоят. Например, ако дамата си е харесала някоя приказна рокля - играйте на сигурно, пратете я да я премери, за да сте сигурни че ще й пасне и ще й стои добре. В случая, ако след като я е пробвала, тя все още иска роклята, ето ви идеалния подарък.

Image title

Козметика

Шампоани, сапуни, лосиони и т.н... Не са най-хитрата идея. Напротив, козметиката като подарък предизвиква противоречиви чувства у жените. Фактът, че ако има нужда, жената може да си купи тези неща всеки ден в супермаркета или кварталното магазинче, прави този тип подаръци безполезни и безцелни. Повечето жени гледат на козметичния тип подарък като на отбиване на номера, подчертан с липса на желание и креативност. Замислете се. Какво разбира тя като намек, когато й подарите шампоан за накъсани краища или против пърхот? А представете си какво ще се случи, ако й вземете крем за бръчки, лосион за целулит или терапия за кожни проблеми...

Изключения: И при козметиката си има изключения. Няма нищо по-приятно от това да получиш като подарък любим парфюм. Разбира се, и тук трябва да се съобразите с вкусовите предпочитания на дамата. Жените се впечатляват от мъже, които ги разбират и знаят какво харесват. Например, ако тя предпочита по-нежните и сладникави аромати, при избора на нов парфюм трябва да избягвате по-тежките и силни ориенталски аромати. Въпрос на предпочитания. Друго изключение са гримовете, ако дамата обича да се гримира и да изглежда добре, винаги можете да й купите скъпа спирала, антибактериална пудра, професионални четки или палитра с разнообразни сенки за очи, руж, червила... опциите при грима са безкрайни, уловката е да знаете какво използва, какви цветове харесва и от какво има нужда.

Домакински уреди

Не е нужно да намеквате на жените, че мястото им е в кухнята. Дори да не го правите умишлено, домакинските уреди носят точно такова послание. Не е лошо да купите нов миксер или пералня за къщата/апартамента, но не е нужно покъщнината да е специалният подарък за половинката ви. 

Изключения: Ако все пак тя има нужда от нещо за дома и сте сигурни, че няма да се издъните с такъв подарък, може да рискувате. Например, ако толкова време ви е мрънкала, че  не иска да си вари кафето, а ще й е много по-удобно да има кафемашина, тогава със сигурност ще бъде доволна, въпреки че в този тип подаръци напълно липсва факторът романтика.

Image title

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар