Най-ужасните женски флирт техники!

01 Октомври, 2014
0 коментара


​Много от най-лошите техники за флирт се използват в романтичните филми и романи. За съжаление, мили дами, флиртовите техники по филмите всъщност не са много успешни в реалния живот. 

Може би сте забелязвали, че по филмите жената може да омая мъжа почти веднага, но вие едва ли ще имате такъв късмет. 

Ето ги 8-те най-ужасни женски техники за флирт:

1. Да го накарате да ревнува

Make him jealous

Явно искате да се срещате с определен мъж, който обаче не изглежда толкова заинтересован. За това решавате, че ще е добра идея да се сваляте с други хора, за да изревнува и да се влюби във вас. Е, имам лоша новина - това не е добра идея. Напротив, отблъскващо е, и ако наистина той не е заинтересован каквото и да правите това няма да се промени. Никога не флиртувайте с други мъже с цел внимание.

2. Да си играете с косата ви

Twirling your hair

Разбира се, мъжете харесват красивите къдрици, но постоянно да ги въртите и да се заигравате с тях няма да накара мъжа срещу вас да се влюби. Размятането и прехвърлянето на косата може да бъде прекрасно, ако го правите правилно, но ако не - можете да ударите човека, когото се опитвате да впечатлите. 

3. Да ядете бавно и еротично

 Eat enticingly

Помните ли филма "Шефове гадняри"? А сцената където Дженифър Анистън е на прозореца? Не трябва да правите това на обществено място. Всеки ще ви гледа, но ще бъде глуповато и само ще се изложите. Смешно е, когато го видиш във филм, но лесно можеш да станеш на идиот в реалния живот. 

4. Да го притиснете към връзка на обществено място

 Starting the relationship in the public eye

Смятате да разкриете чувствата си? Страхотно, но направете го някъде където ще сте само двамата. Избягвайте да го правите пред приятели, колеги или съученици. Ако все пак ви откажат, цялата ситуация ще е много засрамваща. Да, може и да отвърне на чувствата ви, но наистина ли искате да започнете връзката си публично? Това са лични неща, които не трябва да стават обществено достояние. 

5. Да лъжете

Lie

Нали знаете, че във филмите двойките много често се лъжат. Независимо дали са малки или големи лъжи, рано или късно трябва да кажат истината. Тогава те се разделят и на края на филма отново се събират. Но в реалния живот лъжите не свършват толкова добре. Всъщност няма абсолютно никаква причина да лъжете човека, когото обичате. 

6. Да намигате

Winking

Може да е клише, но много жени смятат, че намигането е ефективен начин за флирт и свалки, и е перфектна техника за привличане на всеки мъж. Това обаче е ужасно грешно. Ако му намигате постоянно може да си помисли, че имате тик. За това, ако искате да привлечете мъж, по-добре заложете на очния контакт, отколкото на намигането. Но и там внимавайте, защото прекаленото взиране е малко плашещо понякога. 

7. Да се смеете на всичко, което казва

Laughing at everything he says

Когато нещата, които разказва са наистина забавни, няма проблем да се посмеете, дори е много добър знак. Но ако се смеете на всяка дума или изречение, което каже, ще го объркате и може да си помисли че сте глупава. Нежна непринудена усмивка е всичко от което се нуждаете за да привлечете един мъж. Когато каже нещо забавно ще ви се прииска да се засмеете, но не прекалявайте с превиването и странните задушителни звуци от смях.

8. Да му правите комплименти

 Complimenting him

Комплиментите изглеждат като добра идея, но не е съвсем така. Наистина е хубаво да кажете няколко мили думи, но ако постоянно му правите комплименти колко е страхотен, красив и добър, има огромна вероятност той да се притесни или да ви помисли за психопат. Кажете му, че изглежда супер в тази риза или му направете комплимент за характера. Но не прекалявайте!

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар