Дънките, които най-добре пасват на характера ви! (За мъже)

11 Септември, 2014
0 коментара


​Цветовете, които носите, изразяват вашата индивидуалност и стил, така че се уверете, че те придават правилното послание. 

Лийтрис Айсерман, изпълнителен директор на института  Pantone Color, съветва как най-добре да използвате есенната палитра, която доминира на модния пазар.

Синьо
Ние сте лоялен и на вас може да се разчита, обичате класическите дънки в гардероба си. Но този тон на синьото е малко по-подходящ за този моден сезон и е една стъпка по-високо.

Тен

Изразявате своята стабилност. "Каки деним си отива със всичко", споделя Айсерман. Можете да го носите постоянно и за дълго време - колкото повече се износва, толкова по-добре. 

Маслина

Падате си по тенденцията на камофлажите, но се интересувате и от природата. "Този тип дънки са по-органични. Това е земен тон."

Бургунди

Вие сте искрени. "Това е оттенък на червеното, който сигнализира за малко повече вълнение от ръждивото червено, но не е толкова драматично."

Стилови съвети:

Какво да правите:  Носете неутрални нюанси
Нека вашите дънки говорят сами за себе си. Неутралните цветове като черно, бяло, бежаво и сиво могат да балансират изпъкването на цветовете. Освен това, да се опитвате да намерите допълващ цвят си е моден риск. 

Какво да не правите: Не носете ярки шарки или цветове
Ярките цветове и дръзките щампи, дори ако това е хавайска риза, която може според вас да си отива перфектно с маслиновите ви дънки, но няма да стоят добре с вашите цветни панталони.

menshealth

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар