Хипстърският стил на холивудските знаменитости

03 Юли, 2014
0 коментара

Стилът на звездите е една от най-коментираните папарашки теми. ​Критиците коментират най-често външния вид на известните личности, като наблягат на прическите, дрехите, както и на марковите и модни предпочитания. Говорейки за мода, не може да не отбележим, че има някои знаменитости, които са известни с различния си стил на обличане, подчинен на хипстър тенденциите. 

В последните години много млади хора се захласнаха по външния вид на хипстърите. Ако си падате по-свободомислещи и тези тенденции ви допадат, вземете някои идеи от VIP-овете, подчинени на това модно движение:

Мишел Кера

Мишел Кера е типичният хипстър. Звездата от филма "Супер Яки" прави каквото си иска и се облича както си иска. Трудно е да не го харесваме. На тази снимка го виждаме със класическите хипстър слънчеви очила. Мишел кара безгрижно кола, заметнал тениската си през врата, без изобщо да се тревожи че ще бъде под обсега на модните критици. 

Image title

Натали Портмън

Още една актриса, чиято кариера започна рано, и която до днес се е превърнала в хипстър. На снимката тя разхожда кучето си. Набързо направената прическа, очилата, якето на черно-бели квадрати, торбестата чанта и разпуснатото облекло - ето ви пълният хипстър вид.

Image title

Раян Гослинг

Стилът на Раян е много небрежен и съответно е много коментиран. Непукисткото му излъчване, в комбинация с и усещането му за вкус обаче зашеметяват всички. Въпреки че изглежда сякаш просто е взел някакви произволни дрехи и ги е облякъл, хипстър стилът му е неотразим. 

Image title

Джаред Лето

Той е типична хипстър икона. Има алтърнатив рок банда, участва в провокативни филми, и изглежда страхотно на конска опашка, за разлика от повечето мъже. На снимката Джаред е на летището с разкопчани обувки, откачена тениска и нестандартна изчистена кожена гривна.

Image title

Дакота Фанинг

Дано не се чувствате възрастни, но Дакота е вече на 19 години. Известна е с много свои роли, когато е била дете. Очевидно и тя е завладяна от хипстър тенденциите. Разхожда се по улиците със странни обувки, провиснала кафява кожена чанта и изчистена синя риза, загащена в най-обикновени черни панталони.

Image title

Мери Кейт и Ашли Остин

Тези дами обикаляха из Бруклин, облечени така още преди хипстърите да навлязат толкова като тенденция, така че определено заслужават адмирации за оригиналност. На снимкаат са в пълния си хипстър потенциал, и не изглеждат сякаш това ги притеснява. 

Image title

Зоуи Дешанел

Зоуи може да се нарече краицата на хипстърите. Не само е започнала кариерата си с хипстърска роля в "500 дни от лятото", но и в реалния живот това е нейното ампоа. Както се вижда на снимката, Зоуи не се съобразява с нищо освен своя непринуден вкус към ретро елементите.

Image title

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар