Най-стилните мъже на Met Gala 2014

13 Май, 2014
0 коментара

​Met Gala е ежегодно модно събитие за набиране на средства в полза на музея на изкуството "Метрополитън". Съшо така  е считано  за една от най-експлозивните модни прояви  в Ню Йорк и медиите не пропускат да я отбележат подобаващо всяка година.  И понеже е модно събитие, това, което е най-забележимо е  как са облечени звездите, стъпили на червения килим. 


Искаме да ви представим някои от най-стилните мъже на Met Gala 2014, които определено обраха овациите не само сред публиката, но и сред другите звезди. 


 Image title

Докато повечето мъже бяха облечени в черни или бели костюми, Райън Рейнолдс показа собстена класа и изглеждаше зашеметяващо в този смокинг в среднощно синьо кадифе на Gucci. 

Image title
Андрю Гарфилд, или по-известен като вторият Спайдър-мен, заради филма "Невероятният Спайдър-мен", също показа класа със страхотното си сиво сако.
Костюмът определено му отива, като му придава доста изтънчен вид.
Поздравления, Андрю, ти влизаш в категорията на най-добре облечените мъже на това важно модно събитие!

 

Image title

Естествено, няма как да пропуснем знаменитото семейство Бекъм, и по-специално техният представител на силния пол - Дейвид Бекъм.
Той отново изглеждаше зашеметяващо добре с бяло сако и черна папионка.
Но в комбинация със страхотната рокля на жена му, двойката определено привлече вниманието и спечели заслужени овации за страхотния си вкус.

Image title

Подобно на облеклото на Дейвид Бекъм е това на Jay-Z, който изглежда невероятно стилно и елегантно.
Той за пореден път  доказа, че може да изглежда добре и със строго елегантен костюм и официални обувки, а не само с бели спортни кецове и дънки. Добра работа, Jay-Z!

Image title

А дизайнерът Том Форд вдигна строго официалната летва високо, след като даже си носеше белите ръкавици.
Определено успя да покаже невероятна класа и стил! 

Image title

Брадли Купър, въпреки прическата и брадата си, успя да изглежда елегантно и спретнато, благодарение на страхотният смокинг на Том Форд. 
Image title

Звездата от знаменитият сериал "Брейкинг Бед", Браян Кранстън също изглеждаще официално и елегантно.
И той беше предпочел бяло сако и черна папионка, но определено му придават невероятна класа! 

Image titleАктьорът Еди Редмейн предпочете строго официален черен смокинг и бяла папионка, благодарение на която той изглеждаше различно и много елегантно. 


Тази година на Met Gala явно хитът при мъжките облекла беше смокинга, бялото сако и папионките. Ако и вие искате да изглеждате като холивудска звезда, следвайте тези модни тенденции и няма да сгрешите!

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар