Съвети и диети за отслабване

27 Април, 2021
0 коментара


В ежедневието ни доста от младите и не само от младите хора страдат от затлъстяване. Това се дължи на неправилно хранене, стрес и куп други причини. Искам да поднеса на читателите на тази статия полезен урок в диетичното хранене активното спазване на диети, също така тази статия да придаде малко стимул да започнете и активно да спортувате. Няма по хубаво от това човек да бъде здрав.  А затлъстяването и мазнините са точно това болеста на новият век. Ето някои рецепти за отслабване.

Методите които ще спомена в тази статия са изпитани лично от мен. Като за начало ще започнем с намаляването на вредните храни като обядите в ресторанти за бързо хранене трябва да избегнем пържените и мазни храни. Това е добър старт след като намалим мазните и вредни храни ще увеличим плодовете и храните които съдържат витамини. Ще са нужни активни тренировки кардио сред природата, гимнастика. Доста от хората са заети с ангажименти в работа или семейни задачи, дори да не се намери време за тренировка ако спазвате качествена диета без скришно да си по хапвате и да си казвате хайде само едно кексче няма да ми навреди, пак ще има доста добри резултати. Но истинските резултати ще се появят когато съчетаете спорт, диета, здравословно хранене. Храненето трябва да е няколко пъти на ден но умерено така стомахът успява да разгради храната напълно, така не се затруднява и храносмилателната система. 

При всички диети правилата са почти едни и същи спираме да се храним с храни които садържат мазнини въглехидрати, задължително спираме да се храним с пържени и тестени храни. Дори и да сте най заетия човек на земята и вие като всички се храните дори и да нямате време за тренировки гимнастика и т. н можете да се храните с диетична -ниско калорична храна. Като например заменяме тестените закуски с една зелена ябълка, пържените храни за обяд със зелена салата, вечерята да е лека и лесно храносмилаема. Да заменим дрямката на обяд с активен спорт разходки в парка гимнастика фитнес. Така резултатите ще излязат по скоро на лице вие ще изглеждате прекрасно и ще се гордеете с това което сте постигнали.

Резултатите излизат на лице доста бързо. А двапати по бързо се появява обратния ефект при спиране на диетата и възвръщане към нездравословният начин на живот. Най доброто лекарство е стимулът когато един човек иска желае да постигне нещо той намира начин и го постига независимо какво ще му коства това. 

Така е и с диетата режимите на хранене и като цяло здравословният начин на живот. Затлъстяването води до различни заболявания които неса неизбежни всичко зависи от нас самите. Няма нищо непоправимо, а наднорменото тегло е от един от по лесно поправимите проблеми

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи! :-)

Добави коментар